Wie zijn dagelijks voor u actief?

Al onze medewerkers dragen de visie van ons kantoor uit. Immers, wij zijn uw partner in vertrouwen! We staan allemaal voor hetzelfde doel. U kunt rekenen op onze volledige integriteit en inzet voor uw belangen. U mag van ons verwachten dat wij uw belangen nooit zullen schaden. We stellen ons graag aan u voor.

Johan Meijer    (eigenaar/adviseur)
Johan Meijer (eigenaar/adviseur)

'iedere dag is waard om geleefd te worden!' Ik ben enthousiast over de mensen waar ik mee werk en ook de mensen waarvoor ik werk. Ik ben dankbaar voor alles wat wij mogen doorgeven in datgene wat wij ontvangen. Adviseren is veel meer dan iets regelen. Naast cliënten mogen staan in goede maar ook mindere dagen: dàt maakt mijn werk iedere dag weer tot een mooie uitdaging.

johan@shelteradvies.nl

038-4773819

Fenny Meijer (administratie/P&O-adviseur)
Fenny Meijer (administratie/P&O-adviseur)

Secretariële ondersteuning/ Debiteurenbeheer/ Controller. In mijn dagelijkse praktijk ondersteun ik zowel Johan als onze medewerk(st)ers in de uitvoering van hun werkzaamheden. Daarnaast houd ik mij bezig met de administratie en boekhouding. Op maandag ben ik niet aanwezig.

administratie@shelteradvies.nl

038-4773819

Marloes Jansen  (adviseur)
Marloes Jansen (adviseur)

Sinds een aantal jaren houd ik mij volledig bezig met het adviseren van gezinshuisouders. Met name het maken van offertes en het aanvragen van het gezinshuisverzekeringspakket. Ik vind het fijn om de gezinshuizen hiermee te kunnen ontzorgen, zodat zij hun aandacht kunnen geven aan hun gezinshuis. En dat het vervolgens wordt gewaardeerd, maakt dat ik mijn werk met veel plezier doe.

relatie@shelteradvies.nl

038-4773819

Gerco Zandink (adviseur/schadebehandelaar)
Gerco Zandink (adviseur/schadebehandelaar)

Inmiddels al weer enkele jaren ervaring opgedaan binnen de verzekeringsbranche die ik graag in wil zetten om gezinshuizen te ondersteunen op dit gebied. De focus binnen een gezinshuis moet liggen op de zorg voor de kinderen, de zorgen rondom verzekeringen neem ik dan ook graag van ze over. Naast het adviseren van de gezinshuizen ontferm ik mij ook over de schade afwikkeling, mocht er onverhoopt toch iets gebeuren.

relatie@shelteradvies.nl

038-4773819

Klaas Jan van Kalkeren  (adviseur)
Klaas Jan van Kalkeren (adviseur)

Als gezinshuisouder (sinds 2015) weet ik als geen ander ‘van binnenuit’ wat er in uw gezinshuis kan spelen rondom u en de kinderen. Met daarnaast ruim 14 jaar ervaring in de verzekeringsbranche weet ik welke risico’s u en uw gezinshuis kunnen bedreigen. Vanuit die achtergrond help ik u graag bij al uw vragen rondom het verzekeren van uw gezinshuis.

relatie@shelteradvies.nl

038-4773819

Marjanne Pit (adviseur)
Marjanne Pit (adviseur)

Bij gezinshuizen denk ik aan de kinderen en jongeren die niet meer thuis kunnen wonen. Het gezinshuis biedt voor deze groep een nieuw en veilig thuis. Daarbij krijgen zij de warmte en aandacht die zij verdienen. Ik vind het dan ook erg prettig dat ik tijdens de telefoongesprekken met de gezinshuisouder(s) deze mensen kan helpen met hun vragen over hun verzekeringen en dergelijke.

relatie@shelteradvies.nl

038-4773819

Alie Nijboer  (controller/adviseur)
Alie Nijboer (controller/adviseur)

Uw gezinshuis ontzorgen! Dat is wat wij als medewerkers van Shelter Advies graag willen. Samen met mijn collega’s probeer ik jullie te voorzien van relevante informatie en passende ‘verzekerings’ oplossingen voor jou/jullie gezinshuis. Door de grote mate van afwisseling in mijn werkzaamheden, de fijne samenwerking met de collega’s en het contact met jullie als gezinshuisouders hou ik plezier in m’n werk.

relatie@shelteradvies.nl

038-4773819

Rianne Vinke (Cliënt Adviseur Verzekeringen)
Rianne Vinke (Cliënt Adviseur Verzekeringen)

Per 1 januari 2023 ben ik begonnen bij Shelter Advies. Na 10 jaar gewerkt te hebben als administratief medewerkster, ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Mijn werkzaamheden zullen bestaan uit het onderhouden van onze particuliere relaties en schadeafwikkeling. De variatie in het werk spreekt mij erg aan. Op woensdag ben ik niet aanwezig.

relatie@shelteradvies.nl

038-4773819

Shelter Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie