Lenen is prima,  maar dan wel verantwoord!

Wanneer u geld wilt lenen is dat prima. Dat moet dan wel verantwoord gebeuren. Wij gaan daar dan samen met u naar kijken zodat de lening naadloos aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. 

Oplossingen
Of u nu een lening nodig heeft om uw woonwensen te vervullen, uw restschuld bij de verkoop van uw woning op te lossen of  b.v. voor een nieuwe keuken, meubels, tuinaanleg of een auto. Wij zorgen ervoor dat u altijd met de beste oplossing  een zorgeloze toekomst tegemoet gaat.

Te dure leningen
Wij zien om ons heen dat veel mensen jarenlang een veel te dure lening hebben. Zeker voor onze eigen klanten vinden wij dat heel vervelend, omdat u via ons veel geld kunt besparen.

Besparing
Heeft u en lening lopen en wilt u weten of het goedkoper kan en hoeveel u kunt besparen? Vul geheel vrijblijvend het aanvraagformulier in op deze pagina. Zeker wanneer u al klant bij ons bent. Het kost u niets en misschien bespaart u honderden euro’s per jaar.

Bereken hoeveel u kunt lenen
(aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend!)
Om een indicatie te krijgen van uw leenmogelijkheden kunt u via bijgaande button berekenen wat u kunt lenen. Het is wel een theoretische indicatie, omdat vele factoren er nog invloed op kunnen uitoefenen. 

Bereken hier uw leencapaciteit.

U kunt ook hier vast een lening aanvragen. Wij gaan dan vast een onderzoek doen naar de beste mogelijkheden en nemen daarna contact met u op.
 

Hier een lening aanvragen

 

 

 

 

 

 

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Shelter Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie