Gezinshuis.com is een landelijke franchiseorganisatie en netwerkpartner voor gezinshuisouders. Ben je gediplomeerd jeugdhulpverlener en overweeg je een gezinshuis te beginnen, dan ben je bij ons aan het goede adres. We begeleiden je bij de start van je gezinshuis en ondersteunen je bij het zelfstandig ondernemen. Met onze franchiseformule ‘Stijlvolle Eenvoud’, weet je dat je aan de voorwaarden van wet- en regelgeving voldoet, zodat je je vooral kunt richten op jouw missie: zorgen voor uithuisgeplaatste kinderen en jongeren.

Een gezinshuis is een kleinschalige vorm van hulp en zorg voor uithuisgeplaatste kinderen en jongeren. Gezinshuisouders vangen hen op in hun gezin in een normale leefomgeving. Zij geven hen 24/7 een vaste basis en bieden professionele hulp.

Gezinshuisouders hebben als zelfstandig ondernemer veel eigen regie over de opvoeding en begeleiding van de kinderen in het gezinshuis. Als veelal SKJ-geregistreerde professionals kiezen zij voor transparantie over hun werkprocessen, niet onbelangrijk in de zorg. Naast de franchiseformule maakt het digitale kwaliteitssysteem het eenvoudig om deze processen continu transparant te houden en te verbeteren. De contactpersonen van Gezinshuis.com ondersteunen bij dit proces en bij het jaarlijks vernieuwen van het kwaliteitskeurmerk Gezinshuizen. Contactpersonen ondersteunen ook als er in het hulpverleningsnetwerk samenwerkings-issues zijn. Zij nemen een bemiddelende rol in en komen op voor de professionele positie van gezinshuisouders.

De gezinshuisouders kunnen ook gebruik maken van het uitgebreide landelijke netwerk wat Gezinshuis.com in ruim 15 jaar heeft opgebouwd. Bijvoorbeeld om in contact te komen met een passende instantie die kinderen voordraagt voor plaatsing in het gezinshuis. Gezinshuis.com heeft in iedere provincie meerdere gezinshuizen. Samen vormen zij een digitale en fysieke community. Door deze verbindingen kun je elkaar versterken.

Meer informatie kun je vinden op de website Gezinshuis.com.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Shelter Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie