Gemiddelde waardering van onze klanten
- dat staat gelijk aan een 10
Beoordeel ons ook


R&M Voorwinden

We hebben al jaren in Shelter een fijne partij gevonden. We voelen ons ontzorgt! Gelukkig hebben we op verzekeringsgebied elkaar niet wekelijks nodig, maar als er zaken spelen die van toepassing zijn, worden we snel en goed geholpen of doorverwezen. Shelter doet z'n naam eer aan, voelt als een 'huis' om ons gezinshuis heen!

29 februari 2024Gezinshuis Rifugio

Het team van shelter advies is voortdurend bezig de beste verzekeringen te selecteren passend bij de gezinshuissituatie voor een goede prijs. Het contact is altijd snel, prettig en persoonlijk. Hierdoor hoeven wij ons vooral niet druk te maken om de verzekeringen en mogen wij ons concentreren op datgene waar ons hart sneller van gaat kloppen.

16 oktober 2023J Boxtel

Fijne, betrouwbare organisatie met hart voor de zorg. Dmv een gezinshuisevent zijn we weer helemaal op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en konden we ons netwerk uitbreiden door te connecten met andere gezinshuizen.

22 mei 2023KJ Kalkeren

Sinds een jaar of drie verbonden aan het kantoor. Zowel als klant, als ook qua parttime medewerker. Met een jaar of 14 aan eigen verzekeringservaring (als medewerker verzekeringskantoor) en als ervaren gezinshuisouder kan ik zeggen dat er wordt meegedacht en voortdurend wordt geschakeld waar nodig. Ook het gezinshuispakket zelf groeit met het gezinshuis mee. De nieuwste ontwikkelingen worden vertaald in aanpassingen en verbeteringen. Het team van Shelter staat echt klaar en pakt waar nodig de handschoen op om verzekeraars in beweging te krijgen, daar waar zíj obstakels zien in het verzekeren van een gezinshuis en Shelter juist zoekt naar mogelijkheden. Johan en zijn team staan echt voor je klaar en weten als geen ander in Nederland wat er nodig is in de complexe materie van het verzekeren van een gezinshuis, waarbij privé en zakelijke risico's door elkaar lopen.

22 mei 2023

Toon meer reviews
Shelter Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie