Terugblik jubileum fietstocht

Helden van onze jubileum fietstocht. Want zo mogen we de deelnemers van onze fietstocht toch noemen! Gelet op de weersvoorspellingen vooraf was er op zijn minst één reden geweest om niet te komen. Maar blijkens de vele reacties is er genoten van alles wat er was.

Middels deze terugblik genieten we nog even na. Enkele foto’s van onze memorabele tocht geven een mooi beeld. Want laten we eerlijk zijn: de fietstocht was in alles uniek. Waar we hoopten op een droge middag was het toch vooral erg nat. Waar we bevreesd waren voor een wat minder humeur troffen we louter enthousiasme en blijdschap. En dan de verhalen onderweg en achteraf tijdens het drankje en het broodje hamburger; we zijn er erg blij mee! 

Een extra bijzonder element van deze middag was de schitterende regenboog. Een beeld van kleur en gevolg van vele regendruppels afgezet tegen een schijnende zon. Maar de regenboog heeft ook een andere betekenis: de Eeuwige Belofte aan ons mensen gedaan.

Als team hebben wij genoten van alles. Wij zijn dankbaar voor de vele reacties die getuigen van een hechte relatie. Niet in de laatste plaats zijn we dankbaar voor de giften die wij mochten ontvangen voor ons doel: World Servants. Met elkaar hebben we een bedrag van € 800,- opgehaald. Dit bedrag neemt Harm van Dijk, namens World Servants, binnenkort in ontvangst om mee te nemen op zijn reis naar Malawi.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Shelter Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie